fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
E-scooter kopen

E-scooter kopen

E-Scoobie is dé e-scooter die u zelf kunt samenstellen! Woont u in of nabij een druk centrum en gaat u liever verantwoord voor milieu en veiligheid op pad, in plaats van met de auto? Wilt u niet afhankelijk zijn van de vaste tijden van het Openbaar Vervoer? En wilt u voor een fijne prijs op eigen benen staan? Dat kan met een e-scooter van E-Scoobie.

Zelf uw e-scooter samenstellen bij E-Scoobie

E-Scoobie biedt de mogelijkheid om uw e-scooter zelf samen te stellen. Zo kunt u snel uw eigen e-scooter herkennen als die in de garage gestald staat én kunt u al rijdend pronken met uw zelf samengestelde e-scooter. Er zijn twee uitvoeringen waar u uit kunt kiezen:

E-Scoobie Classic

Stel eenvoudig online uw E-Scoobie Classic samen. Stap één is het kiezen van een kleur. Gaat U voor Pearl Black of misschien wel een Bright Red uitvoering. Daarna is het tijd om te kiezen voor een kleur zadel. Zwart of bruin: wat is uw favoriet? Vervolgens kunt u nog meerdere opties voor uw E-Scoobie kiezen! Klaar? Bestellen maar!

Stel uw scooter samen

white-zwart-zadel
matt-zwart-zwart-zadel
Brightred-zwart-zadel
previous arrow
next arrow
E-Scoobie Sprint

Houdt u van luxe en design? Kies dan voor een customized E-Scoobie Sprint. Selecteer een mooie kleur naar keuze. Selecteer daarna of u een laag of hoog windscherm wilt en klik eventuele uitrustingen aan. Uniek aan de E-Scoobie Sprint is dat u kunt kiezen uit vele extra uitrustingen. Wat dacht u van een alarm, of zwarte striping? Bepaal wat u wilt en bestel uw unieke E-Scoobie Sprint.

Stel uw scooter samen

rsz_grey_mat-sliver_strip
rsz_flat_blue-black_strip
rsz_grey-sliver_strip
rsz_matt_brass-black_strip
rsz_white-sliver_strip
rsz_shiny_black-siliver_strip
rsz_yellow-sliver_strip
rsz_green-sliver_strip
rsz_siliver-black_strip
previous arrow
next arrow

De E-Scoobie Classic en de E-Scoobie Sprint e-scooter hebben al twee een krachtige Bosch elektrische motor van 3000 Watt en een goede basis. Het verschil zit in de opties waar u uit kunt kiezen. Als u voor één van de varianten gekozen heeft, kunt u spelen met verschillende kleuren, extra accessoires en de uitrusting. Gaat u voor zwart, bordeaux rood, beige? Wilt u een elektrische scooter kopen met of zonder windscherm? Met een kleur op de velgen, verschillende USB-aansluitingen? Het kan allemaal op deze samenstel pagina!

Wat kunt u zelf samenstellen?

Bij alle e-scooters van E-Scoobie kunt u uit verschillende kleuren kiezen voor de scooter zelf. Ook kunt u uw buddy in een passende kleur samenstellen, u kunt een nummerplaat regelen via E-Scoobie, u kunt de uitrusting uitbreiden naast de standaard inbegrepen Bosch 3000W motor, de USB-aansluitingen en de electric reverse drive.

En als laatste kunt u kiezen uit een 25 km/u uitvoering of een 45 km/u. De Classic verschilt van de Sprint in het aantal verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen voor uw scooter en uw buddy, de extra ‘extra opties’ die al inbegrepen zitten en uiteraard de prijs. U weet zeker dat alle elektrische scooters betrouwbare scooters van E-Scoobie zijn.

Zelf samengestelde e-scooter kopen of leasen

E-Scoobie biedt de mogelijkheid om elektrische scooters te kopen of te leasen. Zelfs uw samengestelde elektrische scooter kunt u leasen. Leasen houdt in dat u iedere maand een bepaald bedrag aflost van het totale bedrag dat de scooter kost.

U bent hiermee direct eigenaar van de scooter, alleen u betaald maandelijks een bedrag aan E-Scoobie, in plaats van dat u het bedrag in één keer betaald. U kunt bij ons kosteloos extra aflossen. Heeft u bijvoorbeeld een meevaller van de maand, dan bent u weer dichter bij het eindbedrag en kunt u uw scooter sneller afbetalen!

Wij kunnen niet in uw portemonnee kijken, maar vinden het wel heel goed dat u duurzaam en verantwoord en veilig van A naar B wil komen met een elektrische scooter. We vinden daarom dat we op deze manier zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid moeten bieden om een elektrische scooter te kopen!

Een e-scooter kopen van E-Scoobie

Wilt u ook op een scooter rijden die u zelf heeft samengesteld? U kunt gemakkelijk online uw scooter samenstellen en kopen en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk geleverd wordt. Binnen 2 weken staan we voor uw deur. Eerst een proefritje doen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op, ook voor al uw vragen!

Chat openen