fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
E-scooter kopen

Elektrische scooter kopen

Woont u in of nabij een druk centrum en gaat u liever verantwoord voor milieu en veiligheid op pad, in plaats van met de auto? Wilt u niet afhankelijk zijn van de vaste tijden van het Openbaar Vervoer? En wilt u voor een fijne prijs op eigen benen staan? Dat kan met een elektrische scooter van E-Scoobie. Dé elektrische scooter die u zelf kunt samenstellen!

Zelf uw scooter samenstellen bij E-Scoobie

E-Scoobie biedt de mogelijkheid om uw elektrische scooter zelf samen te stellen. Zo kunt u snel uw eigen scooter herkennen als die in de garage gestald staat én kunt u al rijdend pronken met uw zelf samengestelde scooter. Er zijn drie uitvoeringen waar u uit kunt kiezen:

E-Scoobie Classic

Stel eenvoudig online uw E-Scoobie Classic samen. Stap één is het kiezen van een kleur. Gaat U voor Pearl Black of misschien wel een Bright Red uitvoering. Daarna is het tijd om te kiezen voor een kleur zadel. Zwart of bruin: wat is uw favoriet? Vervolgens kunt u nog meerdere opties voor uw E-Scoobie kiezen! Klaar? Bestellen maar!

Stel uw scooter samen

previous arrow
next arrow
Slider
E-Scoobie Sprint

Houdt u van luxe en design? Kies dan voor een customized E-Scoobie Sprint. Selecteer een mooie kleur naar keuze. Selecteer daarna of u een laag of hoog windscherm wilt en klik eventuele uitrustingen aan. Uniek aan de E-Scoobie Sprint is dat u kunt kiezen uit vele extra uitrustingen. Wat dacht u van een alarm, of zwarte striping? Bepaal wat u wilt en bestel uw unieke E-Scoobie Sprint.

Stel uw scooter samen

previous arrow
next arrow
Slider

De E-Scoobie Classic en de E-Scoobie Sprint elektrische scooter hebben al twee een krachtige Bosch elektrische motor van 3000 Watt en een goede basis. Het verschil zit in de opties waar u uit kunt kiezen. Als u voor één van de varianten gekozen heeft, kunt u spelen met verschillende kleuren, extra accessoires en de uitrusting. Gaat u voor zwart, bordeaux rood, beige? Wilt u een elektrische scooter kopen met of zonder windscherm? Met een kleur op de velgen, verschillende USB-aansluitingen? Het kan allemaal op deze samenstel pagina!

Wat kunt u zelf samenstellen?

Bij alle elektrische scooters van E-Scoobie kunt u uit verschillende kleuren kiezen voor de scooter zelf. Ook kunt u uw buddy in een passende kleur samenstellen, u kunt een nummerplaat regelen via E-Scoobie, u kunt de uitrusting uitbreiden naast de standaard inbegrepen Bosch 3000W motor, de USB-aansluitingen en de electric reverse drive. En als laatste kunt u kiezen uit een 25 km/u uitvoering of een 45 km/u. De Classic verschilt van de Sprint in het aantal verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen voor uw scooter en uw buddy, de extra ‘extra opties’ die al inbegrepen zitten en uiteraard de prijs. U weet zeker dat alle elektrische scooters betrouwbare scooters van E-Scoobie zijn.

Zelf samengestelde scooter kopen of leasen

E-Scoobie biedt de mogelijkheid om elektrische scooters te kopen of te leasen. Zelfs uw samengestelde elektrische scooter kunt u leasen. Leasen houdt in dat u iedere maand een bepaald bedrag aflost van het totale bedrag dat de scooter kost. U bent hiermee direct eigenaar van de scooter, alleen u betaald maandelijks een bedrag aan E-Scoobie, in plaats van dat u het bedrag in één keer betaald. U kunt bij ons kosteloos extra aflossen. Heeft u bijvoorbeeld een meevaller van de maand, dan bent u weer dichter bij het eindbedrag en kunt u uw scooter sneller afbetalen! Wij kunnen niet in uw portemonnee kijken, maar vinden het wel heel goed dat u duurzaam en verantwoord en veilig van A naar B wil komen met een elektrische scooter. We vinden daarom dat we op deze manier zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid moeten bieden om een elektrische scooter te kopen!

Een elektrische scooter kopen van E-Scoobie

Wilt u ook op een scooter rijden die u zelf heeft samengesteld? U kunt gemakkelijk online uw scooter samenstellen en kopen en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk geleverd wordt. Binnen 2 weken staan we voor uw deur. Eerst een proefritje doen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op, ook voor al uw vragen!

Chat openen