fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
Elektrische brommer kopen

Elektrische brommer kopen

Wil jij een elektrische brommer kopen? Dan zit je bij E-Scoobie goed! Wij hebben 2 exclusieve modellen die je zeker weten zullen aanspreken, en daarbij kun je tevens profiteren van extra opties. Kopen op afbetaling is bij ons geen enkel probleem, en ook de eventuele accessoires kun je in termijnen betalen. Wil je de elektrische brommer laten thuisbezorgen of afhalen? No problem, het kan allebei!

Wat is een elektrische brommer?

Een elektrische brommer is eigenlijk een normale brommer waarbij het benzine motorblok is vervangen door een elektrische motor. In plaats van brandstof te tanken, hoef je nu alleen maar de accu op te laden en dat is bovendien goedkoper en beter voor het milieu. Je kunt een elektrische brommer kopen als 25km model, en als 45km brommer of bromfiets.

Voordelen van een elektrische brommer

De elektrische brommer, ook wel bekend als elektrische scooter heeft aardig wat voordelen.

  • Lekker goedkoop rijden
  • Geen last van milieuzones
  • Geen stinkende uitlaatgassen
  • Een elektrische brommer heeft minder onderhoud nodig dan een benzinebrommer
  • Elektrische brommer zijn stil
  • Duurzaam: het milieu wordt minder belast.
  • Je start de elektrische brommer altijd snel, ook in de winter.

Nadelen van een elektrische brommer

Natuurlijk zijn er ook wel nadelen aanwezig bij een elektrische brommer. Deze zullen we je ook vertellen. Met een benzinebrommer kun je ongeveer zo’n 250 km aan een stuk rijden (actieradius) op een volle tank. De elektrische brommer heeft een minder groot bereik. Op een volle accu haal je zo’n 120 kilometer, tenzij je kiest voor een grote en betere accu. In dat geval kun je wel een 200 kilometer halen, maar de accu is dan ook het duurste onderdeel van de hele brommer.

Brandstof tanken kost relatief weinig tijd. Daar ben je vaak binnen een paar minuten al mee klaar. Er is altijd wel een tankstation in de buurt. Het opladen van de accu kost een stuk meer tijd, gemiddeld namelijk 4 a 5 uur. De meeste gebruikers laden hun elektrische brommer ‘s nachts op zodat ze de volgende dag weer mee kunt toeren.

E-Scoobie Classic

Stel eenvoudig online uw E-Scoobie Classic samen. Stap één is het kiezen van een kleur. Gaat U voor Pearl Black of misschien wel een Bright Red uitvoering. Daarna is het tijd om te kiezen voor een kleur zadel. Zwart of bruin: wat is uw favoriet? Vervolgens kunt u nog meerdere opties voor uw E-Scoobie kiezen! Klaar? Bestellen maar!

Stel uw scooter samen

white-zwart-zadel
matt-zwart-zwart-zadel
Brightred-zwart-zadel
previous arrow
next arrow
E-Scoobie Sprint

Houdt u van luxe en design? Kies dan voor een customized E-Scoobie Sprint. Selecteer een mooie kleur naar keuze. Selecteer daarna of u een laag of hoog windscherm wilt en klik eventuele uitrustingen aan. Uniek aan de E-Scoobie Sprint is dat u kunt kiezen uit vele extra uitrustingen. Wat dacht u van een alarm, of zwarte striping? Bepaal wat u wilt en bestel uw unieke E-Scoobie Sprint.

Stel uw scooter samen

rsz_grey_mat-sliver_strip
rsz_flat_blue-black_strip
rsz_grey-sliver_strip
rsz_matt_brass-black_strip
rsz_white-sliver_strip
rsz_shiny_black-siliver_strip
rsz_yellow-sliver_strip
rsz_green-sliver_strip
rsz_siliver-black_strip
previous arrow
next arrow

Wat kost een elektrische brommer?

Een elektrische brommer kun je al kopen vanaf zo’n 1495 Euro. Uiteraard heb je ook duurdere modellen.

Wat kost het opladen van een elektrische brommer?

Laden kost je een schijntje als je het vergelijkt met benzine tanken. Afhankelijk van hoe leeg je accu is, ben je voor het laden 20 tot 40 eurocent per keer kwijt. Bij een elektrische brommer op een gewone verbrandingsmotor ben je 8x meer kwijt. Reken voor het volledig opladen van lege accu’s zo’n 6 tot 8 uur.

Hoeveel energie verbruikt een elektrische brommer?

Het motorvermogen gaat van 800 Watt tot 4000 Watt, de accucapaciteit bedraagt gemiddeld 2 tot 4 KWh. Met een accu van 3KWh kun je “tot” 45 km ver rijden. Per laadbeurt van 3KWh nodig stoot de elektrische brommer zelf “nul” gram CO2 uit, maar de stroomproductie levert een footprint van 3 x 500 = 1500 gram CO2 af.

Welke elektrische brommer modellen zijn er?

Je kunt een elektrische brommer kopen in een 45 km of 25 km uitvoering. Er zijn inmiddels steeds meer elektrische modellen. Elke liefhebber kan wegrijden met een passende brommer. Elektrische brommer verschillen onderling in actieradius, technologie en grootte.

elektrische brommer kopen
elektrische brommer kopen

Elektrische brommer kopen bij E-scoobie

Heb je de keuze gemaakt en wil je een elektrische brommer kopen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je alles over onze elektrische scooters en voorzien je graag van passend advies. Daarnaast kun je bij ons altijd een proefrit maken, zo weet je precies hoe de brommer rijdt en aanvoelt op de weg.

Contact opnemen met E-scoobie

Heb je vragen over ons aanbod of weet je nog niet zeker welke scooter voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op via 06-23433347 of vul ons contactformulier in.

Garantie

Je krijgt bij de aanschaf van jouw E-Scoobie een garantie periode van 16maanden, dit geldt voor de consument, bent U ondernemer dan is de garantie periode iets korter namelijk 12maanden.

Het is belangrijk je E-Scoobie optimaal te verzorgen om de garantie niet te laten vervallen. De draagbare accu zou je bij temperaturen lager dan minus 10graden celcius, altijd het beste met je mee naar binnen nemen. Als je een langere periode de E-Scoobie rust gunt en niet op gaat rijden, is het raadzaam elke maand de accu even volledig op te laden en zeker niet leeg weg te zetten.

Is er iets mis met jouw E-Scoobie en moet er iets aan gerepareerd worden dan is het belangrijk dit alleen te laten doen door een geautoriseerd persoon anders vervalt helaas de garantie. Ook wordt er géén garantie verleend indien er onjuist omgegaan is met jouw E-Scoobie. Een paar handelingen willen wij even graag uitlichten, als je de snelheid verandert/aanpast, verlichting verandert of in het algemeen aan het elektrische hart komt van jouw E-Scoobie vervalt de garantie, wees tevens alert op wat eventueel strafbaar is, laat dat achterwege.

Ook het veranderen van het VIN (vehicel indentification number/chassisnummer) is niet toegestaan, jij als eigenaar bent hier aansprakelijk voor. Alle garantie bepalingen vind je terug op onze site.

Chat openen