fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
Elektrische scooter Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam en bent u op zoek naar een elektrische scooter? Dan bent u bij E-Scoobie aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk de Nederlandse elektrische scooter samenstellen naar uw eigen smaak. Waarom zou u kiezen voor een elektrische scooter en geen gewone? En waarom is een elektrische scooter juist in Amsterdam een groot voordeel? E-Scoobie vertelt het u.

Voordelen elektrische scooter Amsterdam

In Amsterdam is het verkeer in de stad een grote vervuiler. Daarom hebben ze in Amsterdam milieuzones toegepast, die de meest vervuilende auto’s, bussen en brom- en snorfietsen moeten weren uit de stad. Vanaf eind 2020 wordt de milieuzone uitgebreid. Regels verschillen uiteraard per voertuig, het ene is vervuilender dan de ander. Met een elektrische scooter bent u er van verzekerd dat u ook met de scooter gewoon tot midden in de stad komt, hoe fijn is dat?

Waarom elektrisch rijden via E-Scoobie?

Elektrisch rijden biedt verschillende voordelen. Zo zijn er niet alleen regels rondom milieu in Amsterdam, ook in allerlei andere steden in Nederland en buitenland worden deze regels strenger en strenger. Als u een elektrische scooter rijdt heeft u geen last van milieuzones en voor uzelf ook fijn: u rijdt zonder lawaai! Een opsomming van alle voordelen van elektrisch scooter rijden via E-Scoobie:

  • U kunt de elektrische scooters zelf samenstellen, maak keuze uit drie uitvoeringen: de Basic, Basic+ en de Premium;
  • U heeft geen last van lawaai dankzij de betrouwbare elektrische Bosch motor;
  • U geniet van een lange accuduur, of u nu voor 25 km/u of 45 km/u kiest;
  • U heeft de mogelijkheid om bij E-Scoobie testritten te boeken via de site of WhatsApp;
  • U kunt bij ons een elektrische scooter kopen en leasen;
  • De accu is uitneembaar en daardoor gewoon binnen op te laden en veilig mee te nemen.

Elektrische scooter Amsterdam kopen of leasen?

Bij E-Scoobie kunt u een elektrische scooter kopen of leasen. Bij het leasen van elektrische scooters kunt u elke maand een bepaald bedrag aflossen. Dat gaat op basis van financial lease, oftewel afbetaling. Het leasen van een elektrische scooter is steeds populairder. U bent namelijk gelijk de eigenaar van de scooter en lost elke maand af tot u de scooter heeft afbetaald. Heeft u een financiële meevaller? Dan kunt u altijd kosteloos extra aflossen wanneer u wilt. E-Scoobie maakt leasen heel makkelijk voor u.

Koop je elektrische scooter bij E-Scoobie

Bent u er van overtuigd dat een elektrische scooter in Amsterdam toch wel echt ideaal is? Koop of lease je elektrische scooter dan via E-Scoobie. Via E-Scoobie profiteert u namelijk van alle bovengenoemde voordelen. U kunt de scooter gemakkelijk bestellen en wij houden u op de hoogte van het gehele bestelproces, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Binnen één tot twee weken na aankoop van de elektrische scooter, wordt uw nieuwe scooter rijklaar thuisbezorgd. E-Scoobie levert de elektrische scooter rijklaar af door heel Nederland.

elektrische-scooter-amsterdam

Veel gestelde vragen elektrische scooter

Wat kost een elektrische scooter?

Een elektrische scooter kun je al kopen vanaf zo’n 1495 Euro. Uiteraard heb je ook duurdere modellen.

Wat kost het opladen van een elektrische scooter ?

Laden kost je een schijntje als je het vergelijkt met benzine tanken. Afhankelijk van hoe leeg je accu is, ben je voor het laden 20 tot 40 eurocent per keer kwijt. Bij een elektrische scooter op een gewone verbrandingsmotor ben je 8x meer kwijt. Reken voor het volledig opladen van lege accu’s zo’n 6 tot 8 uur.

Hoeveel energie verbruikt een elektrische scooter ?

Het motorvermogen gaat van 800 Watt tot 4000 Watt, de accucapaciteit bedraagt gemiddeld 2 tot 4 KWh. Met een accu van 3KWh kun je “tot” 45 km ver rijden. Per laadbeurt van 3KWh nodig stoot de elektrische scooter zelf “nul” gram CO2 uit, maar de stroomproductie levert een footprint van 3 x 500 = 1500 gram CO2 af.

Welke elektrische scooter modellen zijn er?

Je kunt een elektrische scooter kopen in een 45 km of 25 km uitvoering. Er zijn inmiddels steeds meer elektrische scooter modellen. Elke liefhebber kan wegrijden met een passende scooter . Elektrische scooters verschillen onderling in actieradius, technologie en grootte.

Chat openen