fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
Elektrische scooter Den Haag

Woont u in Den Haag? Dan is een auto niet altijd even praktisch en wandelen kost misschien wel onnodig veel tijd. Het openbaar vervoer is ook niet altijd even handig als u net buiten Den Haag moet zijn, op het industrieterrein of omdat u zich dan aan tijden moet aanpassen. Op eigen benen kunnen staan, op een duurzame manier? Verdiep u dan eens in een elektrische scooter van E-Scoobie!

Voordelen elektrische scooter Den Haag

Een elektrische scooter rijden in Den Haag biedt veel voordelen. Zo komt u milieuzones door die we in steeds meer steden zien, daarnaast hebben u en uw medeweggebruikers geen last van lawaai. Een elektrische scooter is namelijk stil, dankzij de betrouwbare elektrische Bosch motor. Verdere voordelen van een elektrische scooter via E-Scoobie zijn:

  • Een lange accuduur bij zoveel scooters die een maximum snelheid hebben van 25 km/u als die van 45.
  • De accu is uitneembaar en daardoor gewoon binnen op te laden en veilig mee te nemen.
  • Via E-Scoobie kunt u uw scooter zelf samenstellen.
  • Testritten zijn te boeken via WhatsApp of via de site.
  • U kiest ervoor of u de elektrische scooter wilt kopen of leasen.

Kopen of leasen?

U kunt bij E-Scoobie uw elektrische scooter kopen of leasen. Het leasen houdt in dat u elke maand een bepaald bedrag aflost, op basis van financial lease. Deze optie is steeds populairder, Met financial lease ofwel afbetaling, bent u gelijk eigenaar van de scooter en lost u iedere maand af tot u de scooter volledig hebt afbetaald. Stel u heeft een maand extra geld over, dan kunt u altijd kosteloos extra aflossen. Het kopen van een elektrische scooter houdt in dat u ook gelijk eigenaar bent, maar dat u het te betalen bedrag in één keer betaald. Wat laat uw portemonnee toe?

Uw elektrische scooter Den Haag zelf samenstellen

E-Scoobie biedt de mogelijkheid om uw elektrische scooter waarmee u door Den Haag wilt pronken, zelf kunt samenstellen. U kunt kiezen uit drie uitvoeringen:

  1. Basic
  2. Basic+
  3. Premium

Het verschil in de drie uitvoeringen zit ‘m in de kleuren, extra accessoires zoals een windscherm en de uitrusting. Bij de uitrusting kunt u denken aan kleur velgen, alarm en bijvoorbeeld USB aansluitingen. Alle drie de uitvoeringen bevatten een krachtige Bosch elektrische motor van 1500W, we verzekeren u dat de basis van iedere scooter even goed is.

Een elektrische scooter van E-scoobie

Een elektrische scooter in een stad als Den Haag is ideaal. Via E-Scoobie profiteert u van allerlei voordelen zoals eerder genoemd. U kunt de scooter gemakkelijk bestellen, al vanaf €1000,- heeft u er een! Stel uw scooter gemakkelijk samen via onze site en wij zorgen dat uw elektrische scooter binnen één tot twee weken bij u op de stoep staat. Wij bezorgen deze bij u thuis en rijklaar, zodat u binnen no-time de voordelen van een elektrische scooter in Den Haag ervaart! Heeft u nog vragen over de scooter, één van de uitvoeringen of over onze werkwijze, stel die dan aan onze klantenservice.

elektrische-scooter-den-haag

Veel gestelde vragen elektrische scooter

Wat kost een elektrische scooter?

Een elektrische scooter kun je al kopen vanaf zo’n 1495 Euro. Uiteraard heb je ook duurdere modellen.

Wat kost het opladen van een elektrische scooter ?

Laden kost je een schijntje als je het vergelijkt met benzine tanken. Afhankelijk van hoe leeg je accu is, ben je voor het laden 20 tot 40 eurocent per keer kwijt. Bij een elektrische scooter op een gewone verbrandingsmotor ben je 8x meer kwijt. Reken voor het volledig opladen van lege accu’s zo’n 6 tot 8 uur.

Hoeveel energie verbruikt een elektrische scooter ?

Het motorvermogen gaat van 800 Watt tot 4000 Watt, de accucapaciteit bedraagt gemiddeld 2 tot 4 KWh. Met een accu van 3KWh kun je “tot” 45 km ver rijden. Per laadbeurt van 3KWh nodig stoot de elektrische scooter zelf “nul” gram CO2 uit, maar de stroomproductie levert een footprint van 3 x 500 = 1500 gram CO2 af.

Welke elektrische scooter modellen zijn er?

Je kunt een elektrische scooter kopen in een 45 km of 25 km uitvoering. Er zijn inmiddels steeds meer elektrische scooter modellen. Elke liefhebber kan wegrijden met een passende scooter . Elektrische scooters verschillen onderling in actieradius, technologie en grootte.

Chat openen