fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
Elektrische scooter Den Haag

Woont u in Den Haag? Dan is een auto niet altijd even praktisch en wandelen kost misschien wel onnodig veel tijd. Het openbaar vervoer is ook niet altijd even handig als u net buiten Den Haag moet zijn, op het industrieterrein of omdat u zich dan aan tijden moet aanpassen. Op eigen benen kunnen staan, op een duurzame manier? Verdiep u dan eens in een elektrische scooter van E-Scoobie!

Elektrisch scooter rijden in Den Haag

Een elektrische scooter biedt veel voordelen. Zo komt u milieuzones door die we in steeds meer steden zien, daarnaast hebben u en uw medeweggebruikers geen last van lawaai. Een elektrische scooter is namelijk stil, dankzij de betrouwbare elektrische Bosch motor. Verdere voordelen van een elektrische scooter via E-Scoobie zijn:

  • Een lange accuduur bij zoveel scooters die een maximum snelheid hebben van 25 km/u als die van 45.
  • De accu is uitneembaar en daardoor gewoon binnen op te laden en veilig mee te nemen.
  • Via E-Scoobie kunt u uw scooter zelf samenstellen.
  • Testritten zijn te boeken via WhatsApp of via de site.
  • U kiest ervoor of u de elektrische scooter wilt kopen of leasen.

Kopen of leasen?

U kunt bij E-Scoobie uw elektrische scooter kopen of leasen. Het leasen houdt in dat u elke maand een bepaald bedrag aflost, op basis van financial lease. Deze optie is steeds populairder, Met financial lease ofwel afbetaling, bent u gelijk eigenaar van de scooter en lost u iedere maand af tot u de scooter volledig hebt afbetaald. Stel u heeft een maand extra geld over, dan kunt u altijd kosteloos extra aflossen. Het kopen van een elektrische scooter houdt in dat u ook gelijk eigenaar bent, maar dat u het te betalen bedrag in één keer betaald. Wat laat uw portemonnee toe?

Uw elektrische scooter Den Haag zelf samenstellen

E-Scoobie biedt de mogelijkheid om uw elektrische scooter waarmee u door Den Haag wilt pronken, zelf kunt samenstellen. U kunt kiezen uit drie uitvoeringen:

  1. Basic
  2. Basic+
  3. Premium

Het verschil in de drie uitvoeringen zit ‘m in de kleuren, extra accessoires zoals een windscherm en de uitrusting. Bij de uitrusting kunt u denken aan kleur velgen, alarm en bijvoorbeeld USB aansluitingen. Alle drie de uitvoeringen bevatten een krachtige Bosch elektrische motor van 1500W, we verzekeren u dat de basis van iedere scooter even goed is.

Een elektrische scooter van E-scoobie

Een elektrische scooter in een stad als Den Haag is ideaal. Via E-Scoobie profiteert u van allerlei voordelen zoals eerder genoemd. U kunt de scooter gemakkelijk bestellen, al vanaf €1000,- heeft u er een! Stel uw scooter gemakkelijk samen via onze site en wij zorgen dat uw elektrische scooter binnen één tot twee weken bij u op de stoep staat. Wij bezorgen deze bij u thuis en rijklaar, zodat u binnen no-time de voordelen van een elektrische scooter in Den Haag ervaart! Heeft u nog vragen over de scooter, één van de uitvoeringen of over onze werkwijze, stel die dan aan onze klantenservice.

Chat openen