fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
Elektrische scooter Eindhoven

Een elektrische scooter nodig in Eindhoven? Groot gelijk! Eindhoven is een grote stad waar heel veel te beleven is. Hierdoor kan het zeker een uitkomst zijn om op een elektrische scooter te rijden. Wilt u dus niet altijd afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? En wilt u op eigen benen kunnen staan, op een duurzame manier? Bekijk dan de mogelijkheden voor het samenstellen van een elektrische scooter in Eindhoven.

Elektrische scooter rijden in Eindhoven

Een elektrische scooter in Eindhoven nodig? U profiteert van heel veel voordelen. Een elektrische scooter is stil, waardoor er geen geluidsoverlast is. Dit komt dankzij de betrouwbare elektrische Bosch motor die in de scooter zit. Andere voordelen van een elektrische scooter via E-Scoobie zijn:

  • Een lange accuduur bij zoveel scooters die een maximum snelheid hebben van 25 km/u als die van 45.
  • De accu is uitneembaar en daardoor gewoon binnen op te laden en veilig mee te nemen.
  • De mogelijkheid om zelf uw elektrische scooter samen te stellen.
  • Wilt u eerst een testrit maken? Boek dit dan via WhatsApp of via de site.
  • Kopen of leasen? De keuze is aan u.

Elektrische scooter Eindhoven kopen of leasen

Bij E-Scoobie kunt u een elektrische scooter kopen of leasen. We leggen u graag uit wat de verschillen zijn. Wanneer u een scooter wilt leasen dan houdt dit in dat u elke maand een bepaald bedrag aflost, op basis van financial lease. Heel veel mensen kiezen voor deze oplossing. Financial lease houdt in dat u gelijk eigenaar bent van de scooter. U lost iedere een vast bedrag af tot u de scooter volledig hebt afbetaald. Wilt u liever een scooter kopen? Dan bent u gelijk eigenaar van de scooter. Wel moet u het bedrag in één keer betalen.

Elektrische scooter Eindhoven zelf samenstellen

Wij bieden de mogelijkheid om uw elektrische scooter in Eindhoven zelf samen te stellen. Daarbij heeft u de keuze uit drie uitvoeringen:

  1. Basic
  2. Basic+
  3. Premium

Er zijn een aantal verschillen tussen te diverse uitvoeringen. Wat het verschil is? Er is onder andere een verschil tussen de kleuren, extra accessoires en de uitrusting. Bij de uitrusting kunt u denken aan verschillende kleuren velgen, alarm en bijvoorbeeld USB aansluitingen. Alle drie de uitvoeringen bevatten een krachtige Bosch elektrische motor van 1500W.

Een elektrische scooter Eindhoven van E-Scoobie

Wilt u ook gebruikmaken van een elektrische scooter Eindhoven via E-Scoobie? Doen! Stel uw scooter gemakkelijk samen via onze site en wij zorgen dat uw elektrische scooter binnen één tot twee weken bij u wordt geleverd in Eindhoven. Heeft u nog vragen over de scooter, één van de uitvoeringen of over onze werkwijze, stel die dan aan onze klantenservice. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

elektrische scooter eindhoven

Veel gestelde vragen elektrische scooter

Wat kost een elektrische scooter?

Een elektrische scooter kun je al kopen vanaf zo’n 1495 Euro. Uiteraard heb je ook duurdere modellen.

Wat kost het opladen van een elektrische scooter ?

Laden kost je een schijntje als je het vergelijkt met benzine tanken. Afhankelijk van hoe leeg je accu is, ben je voor het laden 20 tot 40 eurocent per keer kwijt. Bij een elektrische scooter op een gewone verbrandingsmotor ben je 8x meer kwijt. Reken voor het volledig opladen van lege accu’s zo’n 6 tot 8 uur.

Hoeveel energie verbruikt een elektrische scooter ?

Het motorvermogen gaat van 800 Watt tot 4000 Watt, de accucapaciteit bedraagt gemiddeld 2 tot 4 KWh. Met een accu van 3KWh kun je “tot” 45 km ver rijden. Per laadbeurt van 3KWh nodig stoot de elektrische scooter zelf “nul” gram CO2 uit, maar de stroomproductie levert een footprint van 3 x 500 = 1500 gram CO2 af.

Welke elektrische scooter modellen zijn er?

Je kunt een elektrische scooter kopen in een 45 km of 25 km uitvoering. Er zijn inmiddels steeds meer elektrische scooter modellen. Elke liefhebber kan wegrijden met een passende scooter . Elektrische scooters verschillen onderling in actieradius, technologie en grootte.

Chat openen