fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
Elektrische scooter Eindhoven

Een elektrische scooter nodig in Eindhoven? Groot gelijk! Eindhoven is een grote stad waar heel veel te beleven is. Hierdoor kan het zeker een uitkomst zijn om op een elektrische scooter te rijden. Wilt u dus niet altijd afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? En wilt u op eigen benen kunnen staan, op een duurzame manier? Bekijk dan de mogelijkheden voor het samenstellen van een elektrische scooter in Eindhoven.

Elektrische scooter rijden in Eindhoven

Een elektrische scooter in Eindhoven nodig? U profiteert van heel veel voordelen. Een elektrische scooter is stil, waardoor er geen geluidsoverlast is. Dit komt dankzij de betrouwbare elektrische Bosch motor die in de scooter zit. Andere voordelen van een elektrische scooter via E-Scoobie zijn:

  • Een lange accuduur bij zoveel scooters die een maximum snelheid hebben van 25 km/u als die van 45.
  • De accu is uitneembaar en daardoor gewoon binnen op te laden en veilig mee te nemen.
  • De mogelijkheid om zelf uw elektrische scooter samen te stellen.
  • Wilt u eerst een testrit maken? Boek dit dan via WhatsApp of via de site.
  • Kopen of leasen? De keuze is aan u.

Koop of lease je elektrische scooter

Bij E-Scoobie kunt u een elektrische scooter kopen of leasen. We leggen u graag uit wat de verschillen zijn. Wanneer u een scooter wilt leasen dan houdt dit in dat u elke maand een bepaald bedrag aflost, op basis van financial lease. Heel veel mensen kiezen voor deze oplossing. Financial lease houdt in dat u gelijk eigenaar bent van de scooter. U lost iedere een vast bedrag af tot u de scooter volledig hebt afbetaald. Wilt u liever een scooter kopen? Dan bent u gelijk eigenaar van de scooter. Wel moet u het bedrag in één keer betalen.

Uw elektrische scooter in Eindhoven zelf samenstellen

Wij bieden de mogelijkheid om uw elektrische scooter in Eindhoven zelf samen te stellen. Daarbij heeft u de keuze uit drie uitvoeringen:

  1. Basic
  2. Basic+
  3. Premium

Er zijn een aantal verschillen tussen te diverse uitvoeringen. Wat het verschil is? Er is onder andere een verschil tussen de kleuren, extra accessoires en de uitrusting. Bij de uitrusting kunt u denken aan verschillende kleuren velgen, alarm en bijvoorbeeld USB aansluitingen. Alle drie de uitvoeringen bevatten een krachtige Bosch elektrische motor van 1500W.

Een elektrische scooter in Eindhoven van E-Scoobie

Wilt u ook gebruikmaken van een elektrische scooter in Eindhoven via E-Scoobie? Doen! Stel uw scooter gemakkelijk samen via onze site en wij zorgen dat uw elektrische scooter binnen één tot twee weken bij u wordt geleverd in Eindhoven. Heeft u nog vragen over de scooter, één van de uitvoeringen of over onze werkwijze, stel die dan aan onze klantenservice. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Chat openen