fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
Direct een Elektrische scooter leasen

Wilt u ook de meest stijlvolle elektrische scooter rijden maar liever direct het hele bedrag betalen? Ga dan een elektrische scooter leasen in plaats van te kopen. Bij E-Scoobie kunt u een groot assortiment aan scooters in verschillende uitvoeringen tegen een aantrekkelijke prijs leasen. En weet u wat zo leuk is? Bij E-Scoobie kunt u uw perfecte elektrische scooter zelf samenstellen.

Alle elektrische scooters bij E-Scoobie zijn voorzien van een Bosch motor en draagbare accu. Kies eerst uit de uitvoeringen E-Scoobie Classic of de E-Scoobie Sprint. Daarna volgt de kleur naar uw wens. U heeft de keuze uit maar liefst twaalf kleuren, een hele klus dus! Hierna kiest u voor een scooter met of zonder windscherm en accessoires. Tot slot kiest u ervoor om de scooter te bestellen of te leasen. Juist het leasen van een elektrische scooter wordt steeds populairder onder scooterbestuurders.

Bereken nu jouw maandbedrag

Wil je een elektrische scooter kopen en heb je het geld niet of niet volledig, beschikbaar? Dan kun je ervoor kiezen om een lening af te sluiten. Voor iedere scooter die te koop wordt aangeboden op onze website kun je een financiering aanvragen.


Elektrische scooter leasen versus kopen

Een elektrische scooter leasen  is ideaal als u niet ineens een groot aankoopbedrag kwijt wilt zijn. Wanneer u leaset, betaalt u namelijk op maandelijkse basis. Een elektrische scooter kunt u leasen op basis van financial lease. Ook wel kopen op afbetaling genoemd. Financial lease is op dit moment de enige manier waarop u een scooter kunt leasen in Nederland. Het voordeel?

U bent hierbij direct eigenaar van uw E-Scoobie. Een elektrische scooter leasen wint aan populariteit. Een grote uitgave slaat zo geen gat in uw budget: wanneer u kiest voor scooter lease betaalt u maandelijks een vast bedrag totdat uw scooter helemaal is afbetaald. Hier tegenover staat dat u wél direct eigenaar bent van uw favoriete model.

Via financial lease met ScooterFlex kunt u gemakkelijk uw maandbedrag berekenen. Stapsgewijs wordt u door een berekening geleid. Zo vult u het aankoopbedrag van de elektrische scooter in, inclusief een eventuele aanbetaling en accessoires. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens vult u de inkomsten en uitgaven in.

Na het controleren van de gegevens krijgt u te zien wat voor u een realistisch maandbedrag is om de elektrische scooter naar uw keuze te leasen. Op die manier weet u zeker dat u niet meer kwijt bent dan u kunt missen. Daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer je maar wilt! Uw gegevens worden vanzelfsprekend strikt vertrouwelijk behandeld. Toch liever kopen? Kijk dan op de pagina E-scooter kopen.

elektrische scooter leasen

Voorwaarden en levering

Uw nieuwe scooter wordt thuisbezorgd en rijklaar afgeleverd. Al binnen 1 tot 2 weken rijdt u rond op uw eigen samengestelde elektrische scooter. Natuurlijk is het mogelijk om eerst zelf de gemakken van de elektrische scooter te ondervinden. Daarom is het bij E-Scoobie mogelijk om een testrit te maken. Op die manier kunt u zelf de geluidloze en milieubewuste manier van rijden ervaren. Bij vragen kunt u E-Scoobie mailen of tijdens kantooruren whatsappen naar +31 623433347.

Veel gestelde vragen over het leasen van een e scooter

Hoe vraag ik een financiering aan?

Een financieringsaanvraag doet u via het aanvraag formulier op deze pagina. Vul de vragen van het aanvraagformulier zo goed mogelijk in. Bij de laatste stap van het aanvraagformulier controleert u nog eens uw gegevens en drukt op de knop aanvragen. Uw aanvraag is nu geregeld.

Hoe lang duurt het om mijn aanvraag te beoordelen?

Doorgaans ontvangt u binnen 1 tot 15 op minuten een offerte. Heel soms kan het werkdag duren. De uitslag ontvangt u per e-mail en per sms (bekijk ook uw spambox).

Hoe verloopt de betaling?

Hoe de betaling van het door u aangevraagde financieringsbedrag verloopt hangt af van bij welke kredietmaatschappij of bank uw aanvraag definitief is goedgekeurd. Ook de hoogte van het door u aangevraagde bedrag is van belang.

Klik hier voor het volledige overzicht met de veelgestelde vragen.

 

Chat openen