fbpx
Gratis thuisbezorgd Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
E-Scoobie leasen

Ziet u ook de meest stijlvolle elektrische scooters rijden en vraagt u zich af hoe de bestuurders aan deze exemplaren komen? Waarschijnlijk door de elektrische scooter te leasen in plaats van te kopen. Bij E-Scoobie kunt u een groot assortiment aan scooters in verschillende uitvoeringen tegen een aantrekkelijke prijs leasen. En weet u wat zo leuk is? Bij E-Scoobie kunt u uw perfecte elektrische scooter zelf samenstellen. Alle elektrische scooters bij E-Scoobie zijn voorzien van een Bosch motor en draagbare accu. Kies eerst uit de uitvoeringen Basic, Basic+ of Premium. Daarna volgt de kleur naar uw wens. U heeft de keuze uit maar liefst zeven kleuren, een hele klus dus! Hierna kiest u voor een scooter met of zonder windscherm en accessoires. Tot slot kiest u ervoor om de scooter te bestellen of te leasen. Juist het leasen van een elektrische scooter wordt steeds populairder onder scooterbestuurders.


Kopen versus leasen

Het leasen van een elektrische scooter is ideaal als u niet ineens een groot aankoopbedrag kwijt wilt zijn. Wanneer u leaset, betaalt u namelijk op maandelijkse basis. Een elektrische scooter kunt u leasen op basis van financial lease. Ook wel kopen op afbetaling genoemd. Financial lease is op dit moment de enige manier waarop u een scooter kunt leasen in Nederland. Het voordeel? U bent hierbij direct eigenaar van uw E-Scoobie. Een elektrische scooter leasen wint aan populariteit. Een grote uitgave slaat zo geen gat in uw budget: wanneer u kiest voor scooter lease betaalt u maandelijks een vast bedrag totdat uw scooter helemaal is afbetaald. Hier tegenover staat dat u wél direct eigenaar bent van uw favoriete model. Via financial lease met ScooterFlex kunt u gemakkelijk uw maandbedrag berekenen. Stapsgewijs wordt u door een berekening geleid. Zo vult u het aankoopbedrag van de elektrische scooter in, inclusief een eventuele aanbetaling en accessoires. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens vult u de inkomsten en uitgaven in. Na het controleren van de gegevens krijgt u te zien wat voor u een realistisch maandbedrag is om de elektrische scooter naar uw keuze te leasen. Op die manier weet u zeker dat u niet meer kwijt bent dan u kunt missen. Daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer je maar wilt! Uw gegevens worden vanzelfsprekend strikt vertrouwelijk behandeld.

Voorwaarden en levering

Uw nieuwe scooter wordt gratis thuisbezorgd en rijklaar afgeleverd. Al binnen 1 tot 2 weken rijdt u rond op uw eigen samengestelde elektrische scooter. Natuurlijk is het mogelijk om eerst zelf de gemakken van de elektrische scooter te ondervinden. Daarom is het bij E-Scoobie mogelijk om een testrit te maken. Op die manier kunt u zelf de geluidloze en milieubewuste manier van rijden ervaren. Bij vragen kunt u E-Scoobie mailen of tijdens kantooruren bellen op nummer 085 – 48 35 243.

Chat openen