fbpx
Gratis thuisbezorgd Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
Elektrische scooter Rotterdam

U zoekt een stijlvolle elektrische scooter in Rotterdam? Maak kennis met E-Scoobie. Deze Nederlandse elektrische scooter verzekert u van hoge kwaliteit. Bij E-Scoobie stelt u uw elektrische scooter zelf samen, waarbij u de keuze heeft uit verschillende uitvoeringen. Via onze website koopt u gemakkelijk en snel uw elektrische scooter in Rotterdam.

Uw elektrische scooter in Rotterdam zelf samenstellen

Smaken verschillen, daarom geven wij u de mogelijkheid om uw elektrische scooter geheel naar wens samen te stellen. U heeft de keuze uit een Basic, Basic + of Premium E-Scoobie. Alle uitvoeringen beschikken over een Bosch motor van 1500W en USB aansluiting.

Basic, Basic+ of Premium? Stel je scooter samen naar eigen smaak.

Leas je zelf samengestelde E-scoobie tegen een aantrekkelijke prijs.

Een testrit op een E-Scoobie? Wij verzorgen testritten door heel Nederland.

previous arrow
next arrow
Slider

Basic

Voor de Basic E-Scoobie heeft u de keuze uit de kleuren Pearl Black of White uitvoering. En kiest u voor een bruin of cognac zadel? Daarnaast kunt u kiezen of u wel of geen windscherm wilt toevoegen aan uw elektrische scooter.

Basic +

Maak de keuze uit Bright Red, Midnight Blue of Army Green qua kleuren voor de Basic + scooter. Gaat het zadel zwart, bruin of cognac worden en gaat uw voorkeur uit naar een laag of hoog windscherm? Vervolgens is het tijd om na te denken over de uitrustingen die u hiernaast nog wilt toevoegen aan uw E-Scoobie, zoals mat zwarte velgen!

Premium

Als u van luxe en design houdt zit u goed met de E-Scoobie Premium. U kunt kiezen voor een Matt Grey of Matt Black model. Voor het zadel gelden de volgende kleuren: zwart, bruin en cognac. Vervolgens selecteert u of u een laag of hoog windscherm wilt en klik eventuele uitrustingen aan. Deze uitvoering biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor extra voorzieningen waarover de andere twee types niet beschikken, zoals een alarm en keyless drive. Bepaal uw wensen en stel uw unieke elektrische scooter samen.

Voordelen E-Scoobie

Koopt of leaset u uw elektrische scooter in Rotterdam bij E-Scoobie, dan bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Zelf samenstellen
  • Uitneembare accu
  • Niet milieubelastend
  • Geen last van milieuzones
  • Lange accuduur
  • Geen lawaai
  • Testritten door heel Nederland
  • Mogelijkheid om te leasen
  • Gratis thuisbezorgd

E-Scoobie leasen

Naast het kopen van een elektrische scooter is het ook een optie om er eentje te leasen. Bij E-Scoobie kunt u kiezen uit een groot assortiment aan scooters in verschillende uitvoeringen die u tegen een aantrekkelijke prijs kunt leasen. Iedere elektrische scooter is voorzien van een Bosch motor en draagbare accu. Als eerste kiest u of u een Basic, Basic + of Premium E-Scoobie wilt leasen, vervolgens kiest u de gewenstekleur en accessoires. Leasen een ideaal als u niet in één keer een groot aankoopbedrag kwijt wilt zijn. Als u een elektrische scooter leaset dan betaalt u op maandelijkse basis. Dit gebeurt op basis van financial lease. Dit noemen we ook wel kopen of afbetaling. U bent dan direct eigenaar van uw elektrische scooter.

Testrist elektrische scooter Rotterdam

Wilt u voordat u overgaat tot aankoop eerst een testrit maken op uw elektrische scooter in Rotterdam? Geen enkel probleem! Neem contact met ons supportteam op WhatsApp via 0623433347. U krijgt snel reactie en wij plannen een rit voor u in. Het is ook mogelijk een testrit in te plannen via onze website!
 

Chat openen