fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
E-Scoobie samenstellen
E-Scoobie samenstellen
Kies jouw uitvoering, Scoobie Classic of Scoobie Sprint.
Maak je kleur keuze, kies jouw kleur buddy en eventueel accessoires.

Scoobie Classic: Midnight blue, Pearl black, Bright red
Scoobie Sprint: Matt gray, Matt navy, Silver gray, Matt brass/brown, White, Pearl black, Yellow, Classic gray-green, Audi gray*

*De kleuren in de samensteller zijn niet geheel representatief, zie onze Instagram of website foto's voor de kleuren.
Type none ...
Macht
Kleur none ...
Kleur
Kleur zadel none ...
Kleur Saddle
Kentekenen plaatje none ...
Kentekenen plaatje
Bezorgen/Afhalen none ...
Bezorgen/Afhalen
Uitrusting none ...
Uitrusting
UITVOERING none ...
UITVOERING
Total:

Elektrische scooter kopen

Wie wilt dat nou niet; uw eigen elektrische scooter kopen. Het is natuurlijk ideaal dat u een scooter ter beschikking heeft wanneer u wilt, maar ook dat de scooter elektrisch is, is een groot voordeel. Steeds meer steden willen alleen maar elektrische scooters en auto’s binnenlaten, zodat het milieu minder wordt vervuild. Al met al: u bent bij ons aan het juiste adres. De E-Scoobie is namelijk de Nederlandse scooter, die u ook nog eens zelf kunt samenstellen. Hoe handig is dat?

Online elektrische scooters kopen

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de E-Scoobie. U heeft namelijk de keuze uit de E-Scoobie Classis en de E-Scoobie Sprint. Bij elke soort uitvoering zijn er verschillende stappen die u moet doorlopen, totdat u het helemaal heeft samengesteld. Allereerst is de kleur van groot belang. De E-Scoobie is verkrijgbaar in 12 kleuren, maar per uitvoering staat aangegeven waar u uit kunt kiezen. Ook kunt u een keuze maken uit een maximale snelheid van 25km/u of 45km/u. Weet u niet zo goed waarop u de keuze moet baseren? Dan kunt u ons altijd om hulp vragen, want wij kunnen u daar gewoon bij helpen.

De voordelen van de E-Scoobie

Zoals hierboven al vermeld, willen steeds meer steden een milieuzone invoeren. Dat wil dus zeggen dat je niet met elk voortuig die zone binnen mag rijden. Met de E-Scoobie kunt u geluidloos deze zone betreden, want dit belast het milieu niet. Het wordt namelijk aangedreven door een betrouwbare elektrische Bosch motor. De E-Scoobie beschikt daarnaast ook over een USB-aansluiting en een electric reverse drive.

Elektrische scooter kopen of leasen?

Heeft u op dit moment geen geld om de elektrische scooter te kopen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om de elektrische scooter te leasen. Deze kunt u dan in een periode van 72 maanden afbetalen, terwijl u ondertussen al kunt profiteren van uw E-Scoobie en lekker rond kunt rijden in uw omgeving. Als u de elektrische scooter precies zo heeft samengesteld naar uw wens, dan kunt u de elektrische scooter gaan kopen. U kunt dit gemakkelijk online bestellen waarnaar wij het bij u thuis bezorgen. Wij van E-Scoobie zijn in ieder geval RDW gecertificeerd, dus u hoeft in ieder geval niet te twijfelen over de kwaliteit van onze elektrische scooters.

Elektrische scooter uittesten?

Wilt u graag een testrit maken voordat u de elektrische scooter gaat kopen? Dan kunt u gewoon even contact met ons opnemen, bijvoorbeeld per whatsapp of vraag dit even online aan. Wij verschillende ambassadeurs in Nederland kunt u op verschillende plekken terecht voor een testrit, zodat u een goede beslissing kunt maken over de aankoop van de elektrische scooter.

 

Chat openen