fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
FAQ

Lease

Hoe lease ik een scooter bij E-Scoobie Europe?
Stel allereerst je E-Scoobie samen en personaliseer jouw E-Scoobie precies zoals je hem graag wilt hebben. Klik vervolgens op de knop ‘bestellen/leasen’. Ga naar je winkelmandje en klik vervolgens op de button ‘doorgaan naar afrekenen’.  Vul, je gegevens volledig in. Scroll naar beneden en dan zie je dat ‘gebruik het leaseplan van Scooterflex’ aangevinkt is. Dan druk je op de button ‘bestelling plaatsen’.  Je aanvraag is nu bij ons ingediend. Hiervan krijg je per mail een bevestiging. Nu is het tijd voor stap twee. Ga terug op onze site en klik op Leasen, dan kom je op de pagina van Scooterflex, vul alles na waarheid in en verzend.
Binnen een paar uur na het indienen van je E-scoobie lease-aanvraag nemen wij contact met je op. Dan laten wij je weten of je aanvraag is goedgekeurd of afgekeurd.
Is je aanvraag goedgekeurd dan ontvang je per mail een contract. Zodra je dit contract hebt getekend en wij het hebben ontvangen en verwerkt, dit mag per mail of per post, word jouw E-Scoobie  compleet afgewerkt zoals je hem gepersonaliseerd hebt. Hierna versturen wij je E-scoobie naar het door jouw opgegeven adres.
Leasen betekent dat je een vast bedrag per maand voor je scooter betaalt, gedurende een vooraf bepaalde periode. Je kiest zelf in hoeveel maanden je wilt afbetalen en bent direct volledige eigenaar van de door jou uitgekozen E-Scoobie. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om tussentijds extra af te lossen en je betaalt alleen nog rente over het openstaande saldo. Elke maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies ziet hoe ver je bent met afbetalen.

Mijn scooter lease-aanvraag is afgekeurd. Kan ik nu geen scooter leasen?
Indien je scooter lease-aanvraag is afgekeurd, word je bestelling direct geannuleerd en is het niet mogelijk om een scooter te leasen bij E-scoobie Europe.

Hoe lang loopt het scooter leasecontract?
Een lease contract loopt maximaal 72 maanden. Hoe lang je scooter lease loopt is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de totaalprijs van je aankoop en de hoogte van je maandbedrag. Een lease loopt maximaal 72 maanden. Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om tussentijds kosteloos extra af te lossen, zodat je scooter lease eerder afgelopen is.

Waarom hebben jullie mijn inkomens- en bankgegevens nodig?
Lease is een krediet. Op het moment dat je een scooter lease-aanvraag doet, wordt er aan de hand van je inkomen berekend hoeveel je maandelijks voor je scooter kunt betalen. Ook zijn je gegevens nodig voor BKR-toetsing en -registratie.

Wordt er vertrouwelijk met mijn gegevens omgegaan?
Wij werken zorgvuldig en zeer vertrouwelijk met Uw persoonlijke gegevens. Uw gegevens worden strikt persoonlijk behandeld en wanneer de gegevens niet meer nodig zijn dan worden deze direct vernietigd.

Ik heb een scooter lease-aanvraag gedaan, maar ik wil annuleren. Kan dat?
Zolang je lease-aanvraag nog niet is bevestigd en goedgekeurd, kun je deze te allen tijde annuleren. Wil je je lease-aanvraag annuleren, dan raden we je aan om een mail te sturen aan bestelling@e-scoobie.nl. Na verwerking van de annulering ontvang je een e-mail ter bevestiging.

Hoe lang loopt het scooter leasecontract?
Een lease loopt maximaal 72 maanden. Er zijn verschillende factoren van invloed op de looptijd van een lease contract, zoals de totaalprijs, de hoogte van het maandbedrag. Je hebt uiteraard altijd de mogelijkheid om tussentijds kosteloos extra af te lossen, zodat je scooter lease eerder afgelopen is.

Hoe betaal ik mijn maandbedrag?
Het lease bedrag wordt automatisch iedere maand afgeschreven van je bankrekening.

Waar bezorgen jullie de scooters?
E-Scoobie bezorgt door heel Nederland.

Moet ik thuis zijn wanneer mijn scooter wordt bezorgd?
Ja. Onze vervoerder zal bij aflevering vragen om het afleverbewijs te ondertekenen en zal ook vragen om je legitimatiebewijs ter controle.

Kan ik mijn E-Scoobie laten bezorgen op een ander adres?
Het is geen enkel probleem om je E-Scoobie op een ander adres te laten leveren. Dit moet echter wel tijdig doorgegeven worden. Echter je moet wel zelf aanwezig zijn om de papieren af te tekenen.

Tijdens de levering was ik niet thuis. Wat nu?
Er wordt contact met U gezocht en zal een nieuwe afspraak gemaakt worden om de E-Scoobie te leveren. Helaas zitten hier extra kosten aan verbonden, deze extra kosten zijn helaas voor jouw rekening.

Kan ik mijn E-Scoobie ook ergens afhalen?
Ja, je bent van harte welkom om je E-Scoobie op te halen bij E-Scoobie Europe.

Mijn E-Scoobie is geleverd, maar ik ben niet tevreden. Wat nu?
Wij betreuren dit en raden U aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Onder welke voorwaarden lease ik mijn E-Scoobie?
Check voor je een scooter least de algemene voorwaarden, de disclaimer en de garantievoorwaarden.

Hoeveel garantie zit er op mijn E-Scoobie?

Looptijd van 18maanden met een maximum van 5000km.

Wat valt onder de dekking van de garantie?
Wanneer er een defect optreedt met jouw E-Scoobie binnen een redelijke termijn en bij normaal gebruik, kun je een beroep doen op de garantie. Indien je aanspraak wilt maken op de garantie, is het belangrijk dat je goed op jouw E-Scoobie past en deze regelmatig laat controleren en onderhouden volgens onze gebruiksaanwijzingen. De precieze garantievoorwaarden vind je hier.

E-Scoobie 25 km/u of 45 km/u
Onze E-Scoobie is verkrijgbaar als elektrische snorscooter en heeft een actieradius van 55km (Dit is inducatief, afhankelijk van rijstijl). De E-Scoobie is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en uitgerust met een sublieme BOSCH-motor.

Mag ik een testrit maken op de E-Scoobie?
Ja zeker, je kunt op onze website een verzoek indienen om een testrit te maken. We bieden in verschillende steden de optie voor een testrit aan. Één van onze ambassadeurs neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak voor een testrit te maken. Of whatsapp ons op +31 6 23433347

Is het mogelijk mijn eigen E-Scoobie samen te stellen?
Op onze website kun je jouw E-Scoobie helemaal naar je eigen smaak samenstellen. Klik op de verschillende speciaal geselecteerde kleuren, tevens zijn er verschillende kleuropties voor de buddy en verschillende accessoires. (E-Scoobie samenstellen)

Komen er nog veel kosten bij als ik mijn E-Scoobie ontvangen heb?
Jouw E-scoobie zal ongeveer aan 0,50€ per 100km “verbruiken”.
Het is belangrijk dat je voor jouw E-Scoobie direct een verzekering afsluit. Deze kosten zijn afhankelijk van een aantal feiten als leeftijd, postcode gebied en de dekkingsgraad van je verzekering.
Hiernaast zijn er de onderhoudskosten, om aanspraak te kunnen blijven maken op de garantie moet je de voorgeschreven onderhoudsintervallen op volgen. Het is belangrijk hiervan een bewijs te kunnen overleggen dmv een factuur van alle momenten dat jouw E-scoobie onderhoud heeft gehad. Het service punt moet uiteraard wel de gereden kilometers op de factuur aangeven. Zonder deze registratie vervalt je recht op garantie.De kosten van onderhoud is afhankelijk van het onderhoud station en het is verstandig dit vooraf af te spreken.

Tenaamstellen en kentekenplaat
Nadat je jouw E-Scoobie hebt ontvangen is het belangrijk (en verplicht) de E-Scoobie op jouw naam te laten overschrijven, dit heet tenaamstellen. Tenaamstellen kan bij een door het RDW erkend postkantoor van PostNL of bij een RDW kentekenloket. Voor het tenaamstellen ontvang je van ons een tijdelijk documentnummer en tenaamstellingscode. Met dit document en een geldig identiteitsbewijs kan je je E-Scoobie op jouw naam laten overschrijven. Meer informatie over de dichtstbijzijnde locatie vind je hier op de website van het RDW Kentekenloket.
Als je jouw E-Scoobie op je naam hebt laten overschrijven ontvang je van de baliemedewerker een vrijwaringsbewijs. Het is erg belangrijk dat je een foto of kopie van het vrijwaringsbewijs naar ons toestuurt naar. Als wij het vrijwaringsbewijs niet ontvangen kan je helaas nog niet op je E-Scoobie rijden.
Nadat je het vrijwaringsbewijs hebt ontvangen stuurt het RDW de eerstvolgende werkdag je kentekencard naar je toe. Met je kentekencard kun je vervolgens een kentekenplaat laten maken bij een erkend kentekenplaatfabrikant. Deze vind je hier.
Als je kentekenplaat hebt laten maken en bevestigd en een verzekering hebt afgesloten dan ben je klaar om je stad te gaan ontdekken!

Mijn E-Scoobie in onderhoud brengen?
Wij hebben jouw E-Scoobie uitgerust met een perfect betrouwbare Elektrische Bosch motor en met meer dan 400 Bosch Service Garages door heel Nederland is er altijd één bij je in de buurt. Maar ook de reguliere e-bike service punt kan jouw E-Scoobie onderhouden.

Mogen we met twee personen op de E-Scoobie?
Uiteraard kan je met z’n tweeën genieten van je E-Scoobie, maar wel maximaal met twee personen.

Chat openen