fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
E-Scoobie

E-Scoobie kopen of leasen?

Wilt u een nieuwe elektrische, niet vervuilende E-Scoobie kopen tegen de beste prijs? Dan bent u bij E-Scoobie Europe op het juiste adres. Doordat wij onze E-Scoobie zelf ontwikkelen en direct aan de particulier verkopen, zonder tussenkomst van een scooter dealer, kunnen wij onze hoge kwaliteit E-Scoobie leveren tegen een betaalbare prijs. Is onze E-Scoobie uw droom, maar heeft u er op dit moment niet het geld voor? Dan is het leasen de oplossing. U kunt een scooter kopen en kan deze binnen 72 maanden betalen. Dit kan al voor slechts €14,50 per maand. Klik hier om uw E-Scoobie samen te stellen.

Reparatie en onderhoud aan uw E-Scoobie

Heeft uw E-Scoobie een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem! Er zijn veel Bosch Car service punten in Nederland die uw E-Scoobie kunnen onderhouden. Ook kunt u hier terecht voor een schadeherstel of om uw accessoires aan uw scooter te laten toevoegen. Ook een E-bike specialist of een scooterdealer kan onderhoud uitvoeren.

Dé Nederlandse Elektrische Scooter Specialist

E-Scoobie Europe heeft zich gespecialiseerd in de elektrische scooter, een scooter die niet milieu belastend is. Daarnaast heeft de classic een ruime actieradius tot wel 45 a 50km en de sprint maar liefst een actieradius van 65 a 70km (Dit is inducatief, afhankelijk van rijstijl) . De E-Scoobie is voorzien van een draagbare lithium accu die aan elk stopcontact opgeladen kan worden. Door de eigen rechtstreekse import en eigen ontwikkeling, is E-Scoobie Europe dé Nederlandse specialist in elektrische scooters. E-Scoobie Europe werkt alleen met de beste materialen. Daarom is de E-Scoobie voorzien van een BOSCH elektrische motor als aandrijving. Om de uitstekende kwaliteit te onderschrijven, heeft uw E-Scoobie een mooie garantieperiode.

E-Scoobie webwinkel 

E-Scoobie Europe gelooft sterk in de kracht en het gemak van online aankopen. Onze E-Scoobie is daarom gemakkelijk, snel en veilig te bestellen in onze online winkel. Wilt u de E-Scoobie toch liever live bezichtigen voor u een aankoop doet? Ook dat is geen probleem. E-Scoobie Europe heeft door heel Nederland meerdere ambassadeurs! Onze ambassadeurs kunnen veel over de E-Scoobie vertellen. Daarnaast kunt u een testrit inplannen, via onze website, bij een van onze ambassadeurs om uw eerste elektrische rijervaring op te doen! Onze ambassadeurs delen graag al hun elektrische ervaringen!

Op onze site kunt u zelf uw E-Scoobie helemaal samenstellen naar uw wens! (scooter kopen

 

Chat openen