fbpx
Thuisbezorging mogelijk Zelf samenstellen Leverbaar in zeven verschillende kleuren
Zakelijk

Met een E-Scoobie heeft u geen last van milieuzones die vele steden in Nederland al hebben of zeker zullen gaan krijgen. U rijdt elektrisch, geluidloos en zonder ons milieu te belasten door de stad van uw huis naar uw werk, van afspraak naar afspraak. Natuurlijk is het ook gewoon een heerlijke manier om uw stad en haar omgeving te leren kennen. Op een E-Scoobie is het leuk en efficiënt uzelf te verplaatsen.

Voordelen E-Scoobie

De E-Scoobie is erg praktisch als u uzelf voornamelijk in de stad mag of moet verplaatsen. Met een actieradius tot 60km heeft u een groot bereik op uw E-Scoobie en met de uitneembare en overal op te laden accu blijft u flexibel en mobiel. Doordat de E-Scoobie 25km/u of 45km/u rijdt kunt u gemakkelijk door het verkeer manoeuvreren en komt u op tijd voor uw afspraak. Deze snelheid is ruim voldoende in de Nederlandse steden.

Testrit?

Wij verzorgen graag voor u en eventueel uw werknemers een testrit. Dit is een leuke ervaring voor u en uw medewerkers en een mooie manier om de E-Scoobie van dichtbij te leren kennen.

Levering E-Scoobie

Heeft u ook interesse in een E-Scoobie? Het leveren van onze elektrische E-Scoobie kunnen wij desgewenst op elke locatie verzorgen.

 

Chat openen